Chroom-6.com is de nieuwe informatiewebsite over Chroom-6 op initiatief van VKS.

De website staat vol met nuttige informatie over Chroom-6. Met deze site wil VKS de kennis over Chroom-6 vergroten en zorgen dat men bewuster omgaat met Chroom-6. De homepage bevat alle algemene informatie die ook voor de leek interessant is. De pagina Chroom-VI bedrijf en overheid gaat dieper op de problematiek in die van belang is voor eigenaren van met Chroom-VI vervuilde objecten, zoals bruggen, metalen constructies, maar ook voertuigen. In dit deel van de website is informatie te vinden over de juridische aspecten en de aansprakelijkheid die je als werkgever, of als overheid hebt. Ook is een deel opgenomen met een uitgebreide informatiebibliotheek.

Beschikt u over kennis of nuttige informatie over Chroom-6 dan horen wij dit graag van u en indien toegestaan voegen wij dit toe aan onze website.

We hebben er voor gekozen om op de website 2 schrijfwijze's te gebruiken, de Chroom-6 zoals het uitgesproken wordt en in het bedrijf en overheid gedeelte van de site gebruiken we de officiĆ«le schrijfwijze van de stof Chroom-VI.

 

 

­